Je kunt je nu al inschrijven voor de Finance Run

Nieuws
geplaatst op 16-6-2021  

Op vrijdag 3 september vindt de Finance Run 2021 wederom plaats bij de Bosbaan in Amsterdam. Ook dit jaar zal Team Adfiz de 5km en/of 10km rennen! Hebben jij en je collega’s zin om gezamenlijk deze uitdaging aan te gaan? Laat het ons weten en meld je aan voor een plekje binnen het team.

Net als vorig jaar is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan een virtuele run die plaats vindt tussen vrijdag 27 augustus en donderdag 2 september. Je bepaalt dan zelf je eigen locatie en tijd om mee te doen aan de Finance Run voor de afstanden: 5km, 10km en de FD ½e Marathon. Om hieraan mee te doen, download je als loper een app op je telefoon die de afstand en de tijd registreert. De virtuele run leent zich bij uitstek om je te meten met je collega’s of andere Adfiz leden uit je regio. 

Wil je je voor de live of virtuele run inschrijven? Stuur dan een email naar info@adfiz.nl. Vergeet dan niet aan te geven:

  • Live of virtuele run?
  • Welke afstand wil je lopen?

Lopen voor een goed doel

De Finance Run is ontstaan uit een initiatief van Stichting LEF en Free Style Events. De eerste Finance Run werd gehouden op vrijdag 13 september 2014 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een bekend en geliefd loop- en netwerkevenement in de financiële branche. De Finance Run brengt jaarlijks meer dan 850 lopers van tientallen bedrijventeams op de been, om elkaar op sportieve wijze te ontmoeten aan de Amsterdamse Bosbaan en met elkaar geld op te brengen voor het goede doel. Dit jaar heeft Stichting LEF het stokje overgedragen aan 2 nieuwe goede doelen: Kikid en Emma at Work.

Categorien: Vereniging