Informatiebijeenkomst over Brandveiligheidsinspecties (o.a. Scope 10 en 12)

Informatiebijeenkomst over Brandveiligheidsinspecties (o.a. Scope 10 en 12)

Brandveiligheidsinspecties spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van brandschade. SCIOS-inspecties SCOPE 10 (inspectie elektrisch materieel op brandrisico) en SCOPE 12 (zonnestroom of fotovoltaïsche (PV) installaties) zijn hier voorbeelden van. Op 17 mei organiseert het Verbond een bijeenkomst over dit onderwerp. Als Adfiz-lid kun je deze bijeenkomst gratis bijwonen.

Tijdens de bijeenkomst gaan deskundigen van SCIOS (https://scios.nl/Scopes) in op de praktijk van de kwaliteitssystemen en op de verschillende regelingen. SCIOS laat in de presentatie zien wat de controles inhouden, hoe herstel plaatsvindt en aan welke eisen inspectiebedrijven moeten voldoen. Adviseer jij ondernemers over risicodekking en preventie bij zakelijke opstallen, dan is het van belang om te weten wat de actuele eisen zijn als het gaat om installaties en welke zaken onderdeel zijn van de inspectie.

De bijeenkomst vindt plaats op 17 mei van 14.00 tot 17.00u bij het Verbond van Verzekeraars aan de Bordewijklaan 2 in Den Haag. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 15 mei, 12.00 uur via de site van het Verbond. Je vindt daar ook meer informatie over het programma.