Informatiebijeenkomst duaal leren Hogeschool Stenden

Informatiebijeenkomst duaal leren Hogeschool Stenden

Bij een duaal opleidingstraject combineert een student werken in de dagelijkse beroepspraktijk met colleges volgen. Dit biedt voor studenten het voordeel dat ze maximaal praktijkgericht worden opgeleid binnen een bij uitstek goede leeromgeving. Het bedrijf dat de werkplek aanbiedt, haalt via de student de nieuwste kennis en vaardigheden binnen en speelt een belangrijke rol bij de opleiding van de student. De Hogeschool Stenden (locatie Leeuwarden) organiseert in november en maart een informatiebijeenkomst over duaal leren. 

Op 1 november en 7 maart (18.00 – 21.00 uur) organiseert de Hogeschool Stenden (locatie Leeuwarden) een informatiebijeenkomst over o.a. twee HBO-opleidingstrajecten die duaal worden uitgevoerd. Het gaat om voor onze bedrijfstak relevante opleidingen: 

  1. Finance & Control (een tweejarig associate degree) 
  2. Finance, Tax and Advice (de nieuwe opleiding die de voordelen van twee bekende opleidingen Financial Services en Fiscaal Recht en Economie combineert) 

De informatiebijeenkomst is gericht op zowel medewerkers/studenten die geïnteresseerd zijn in een duaal HBO-traject als op kantoren die geïnformeerd willen worden over de inhoud en betekenis van deze opleidingen. Zie voor meer informatie de website van de Hogeschool Stenden.