Informatie rondom corona voor gastdocenten Week van het Geld? Aanmelden kan nog steeds

Nieuws
geplaatst op 11-3-2020  

** In verband met de overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is de Week van het Geld opgeschort **

Van 23 tot en met 27 maart vindt de Week van het Geld plaats. Heb jij je al aangemeld om een gastles te geven, lees dan onderstaande (voorzorgs)maatregelen en adviezen rondom het coronavirus. Heb je je nog niet opgegeven? Dan is nu de laatste kans. Neem hiervoor contact op met Charlotte Soijo via 033 – 464 34 62 of info@adfiz.nl.  

Omdat de adviezen rondom corona snel veranderen, vragen we je om voor de meest actuele stand van zaken vooral ook de website van het RIVM te raadplegen. Ook Wijzer in Geldzaken heeft een speciale coronawebpagina online gezet waarop je specifieke informatie met betrekking tot de Week van het Geld vindt. Daar staat onder andere dat de gastlessen vooralsnog doorgaan met inachtneming van de volgende richtlijnen voor gastdocenten: 

  • Neem van tevoren contact op met de leerkracht van de klas waar je een gastles wilt gaan geven. Check ook de dag van tevoren nog extra of de gastles door kan gaan. 
  • Vraag naar de lokale richtlijnen en de protocollen van de school m.b.t. bezoeken van de school en de afspraken rondom begroetingen (wat zijn de alternatieven?) 
  • Heb je zelf gezondheidsklachten? Meld je op tijd af bij de school en probeer een andere datum voor de gastles af te spreken. 
  • Meld je afmelding ook aan de gastlescoördinator van jouw organisatie (Charlotte Soijo). 

Mochten er nog wijzigingen komen, dan houden wij je daarvan op de hoogte, maar hou ook zelf de berichtgeving over het coronavirus in de gaten. 

 

Categorien: Vereniging