Het Zakelijk Platform 2019: De juiste mensen voor ons vak

Nieuws
geplaatst op 17-7-2019  

Ben jij actief op de zakelijke markt? Op 18 september organiseert Adfiz het Zakelijk Platform. Hier kun je kennis uitwisselen en netwerken. De 6e editie staat in het teken van de juiste mensen. Hoe vinden we ze, hoe behouden we ze en hoe helpen we ze bij hun ontwikkeling? Ben je benieuwd naar de locatie, het plenaire gedeelte en de verdere invulling van de dag? Lees dan verder! 

De 6e editie van het Zakelijk Platform vindt op 18 september 2019 plaats bij Green Village in Nieuwegein. Om 12:30 word je ontvangen met een lunch en heten we je van harte welkom. Tijdens het plenaire programma gaan we eerst in gesprek over het vinden, behouden en door ontwikkelen van professionals binnen onze sector, om vervolgens tijdens de expertsessies verschillende onderdelen hiervan gezamenlijk uit te diepen. We sluiten de dag gezamenlijk af om 17:45 uur met een diner buffet.   

Het Zakelijk Platform is dé gelegenheid voor het uitwisselen van kennis en om met elkaar in contact te komen. Aanmelden is al mogelijk, volg daarvoor deze link. 

Ben je benieuwd naar de verdere invulling van het Zakelijk Platform? Houd dan de Adfiz nieuwsbrief of website in de gaten!