Heb jij je al aangemeld voor het Zakelijk Platform?

Heb jij je al aangemeld voor het Zakelijk Platform?

Het Zakelijk Platform, dat plaats vindt op woensdagmiddag 21 september, staat in het teken van duurzaamheid en verzekerbaarheid. Zoals je van ons gewend bent zullen we dit thema plenair en in diverse expertsessies van alle kanten belichten. Heb jij je al aangemeld? 

>> direct aanmelden 

Met goed risico- en verzekeringsadvies dragen we als sector bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nederland. Het is de kern van wat wij voor onze klanten doen. Maar wat betekent verduurzaming voor risico’s en verzekeringen? Hoe verzeker je nieuwe duurzame technologieën zodat onze klanten voorop kunnen blijven lopen? Hoe zit het met de verzekerbaarheid van klimaatrisico’s? En welke eisen en mogelijkheden zijn er op het gebied van preventie? Dit en meer bespreken we tijdens dit Zakelijk Platform. 

We starten het Platform met een update van Hoffelijk over Prinsjesdag 2022. Hier wordt kort gedeeld welke maatregelen het meest relevant zijn voor het vakgebied en welke impact dit heeft op de dagelijkse adviespraktijk. Tijdens het plenaire deel van het Zakelijk Platform gaan we in gesprek met: 

  • het Verbond van Verzekeraars: de verzekerbaarheid van klimaatrisico’s 
  • Wouter Bosschaart (Aon): de verzekerbaarheid van duurzame technologieën 
  • Poliskraker: over de analyse van de verzekerbaarheid van klimaatrisico’s bij de belangrijkste zakelijke verzekeraars, die in opdracht van Adfiz is gemaakt 

Na het plenaire programma gaan we in diverse expertsessies kennis opdoen: 

Praktische info 
Het Zakelijk Platform vindt plaats op woensdagmiddag 21 september bij Innstyle in Maarssen. We ontvangen je graag met lunch vanaf 12.30 uur, waarna we om 13.30 uur starten met het plenaire programma. Het Platform eindigt om 17.45 uur met een borrel en diner-buffet.