Heb jij je al aangemeld voor de werksessie ketenintegratie op 7 september?

Evenementen
geplaatst op 3-8-2017  

Ketenintegratie is en blijft een heet hangijzer. Voor een efficiënte bedrijfsvoering is het belangrijk dat adviseurs makkelijk vanuit hun eigen systeempakket de regie op hun hele klantenportefeuille kunnen houden. Daarom heeft de Commissie Ketenintegratie dit onderwerp als topprioriteit benoemd. Om met zoveel mogelijk concrete verbetervoorstellen te kunnen komen, wordt op donderdag 7 september voor leden een werksessie gehouden. Heb jij je al aangemeld?

Overal apart inloggen, veel verschillende interfaces, actief moeten controleren of er nieuwe informatie is en die zelf moeten ophalen is niet meer van deze tijd. Technisch gezien zijn er ook geen obstakels. Het lijkt alleen nog maar een kwestie van doen. Vandaar dat wij de werksessie Ketenintegratie organiseren. Samen met Aplaza en SIVI gaan we bespreken hoe we deze verbeteringen kunnen realiseren. Het wordt een interactieve sessie waarbij we de deelnemers vragen vooraf een aantal voorstellen voor te bereiden. Aan de hand hiervan kunnen we op de dag zelf een goede en inhoudelijke discussie voeren om zo tot concrete ideeën en antwoorden te komen.

De werksessie vindt plaats op donderdag 7 september van 9.30 tot 12 uur op Landgoed ISVW aan de Dodeweg 8 in Leusden . Aanmelden kan hier.