Heb jij je al aangemeld voor de eerste Adfiz Zomersessie: Transparantie in dienstverlening

Heb jij je al aangemeld voor de eerste Adfiz Zomersessie: Transparantie in dienstverlening

Dinsdag 12 juli om 11.30 uur starten we met de eerste uit de reeks Adfiz Zomersessies, namelijk transparantie van provisie en dienstverlening. De minister heeft gekozen voor fijnmazige gemiddeldes in plaats van exacte nominale bedragen. De invulling van fijnmazig werkt de minister verder uit in overleg met de branche. Collega Ludger de Bruijn geeft je de laatste update van dit lobbydossier. En laat je zien welke tools en modeldocumenten we op dit vlak bieden in ons kennisportaal (https://www.adfiz.nl/dossiers/transparantie-in-dienstverlening/)  

Meld je nu alvast aan en we zien je graag 12 juli!  

Het programma van de andere Adfiz Zomersessies vind je hieronder, je kunt je voor iedere sessie apart aanmelden. Kijk vooral welke onderwerpen jou het meest aanspreken en welke misschien interessanter zijn voor één van je collega’s:  

Programma  

Dinsdag 19 juli om 11.30 uur: Regels voor het ouderdomspensioen en nabestaandenpensioen (Wetsvoorstel toekomst pensioenen). Meld je aan!

Dinsdag 16 augustus om 11.30 uur: SFDR en duurzaam beleggen. Meld je aan! 

Dinsdag 30 augustus om 11.30 uur: Regels voor compensatie, keuzebegeleiding en fiscaliteit (Wetsvoorstel toekomst pensioenen). Meld je aan!