Heb jij je al aangemeld voor de Adfiz Zomersessie Duurhuurders?

Nieuws
geplaatst op 29-7-2021  

Volgende week donderdag, 2 augustus, staat de derde Adfiz Zomersessie op de planning. Dit keer helemaal in het teken van duurhuurders. Een maatschappelijk belangrijk onderwerp, waarbij jij als adviseur het verschil kan maken voor je klant.

Nederland kent ongeveer 350.000 duurhuurders. Voor 39% van deze duurhuurders is dat omdat ze geen hypotheek kunnen krijgen. De impact op duurhuurders van het niet kunnen kopen van een eigen huis is groot; naast het missen van vermogensgroei, ervaart 38% stress en geeft 9% zelfs aan niet verder te kunnen met het opbouwen van hun leven. Voor 4 op de 10 duurhuurders blijken er wel degelijk oplossingen te zijn binnen de standaardregels of als maatwerk.

Tijdens de zomersessie van donderdag 2 augustus gaat collega Martin Holleman dieper in op het onderwerp duurhuurders en vertelt over de laatste onderzoeken naar duurhuurders en onze lobby voor deze groep klanten. Heb jij duurhuurders die wat jou betreft verantwoord een hypotheek kunnen sluiten, maar is dit tot op heden niet gelukt? Of heb jij andere ideeën om duurhuurders aan een koopwoning te helpen? Zorg dan dat je deze zomersessie niet mist.

>> Meld je hier aan voor deze zomersessie.

Ken je collega’s voor wie deze sessie ook interessant is? Stuur ze de link vooral door.

Categorien: Vereniging