Heb jij de enquête platform hypotheken al ingevuld?

Nieuws
geplaatst op 13-1-2020  

Jaarlijks organiseert het Ministerie van Binnenlandse Zaken het Platform Hypotheken. Dit is een belangrijk overleg waarin knelpunten op de hypotheekmarkt worden besproken. Het platform is een van de belangrijkste plekken waar Adfiz zich inspant voor meer maatwerk voor jouw klanten. De agenda wordt mede bepaald aan de hand van een enquête die het Ministerie uitzet binnen de branche. Als adviseur help je ons én jouw klanten die behoefte hebben aan maatwerk door de enquête in te vullen.  

De enquête van dit jaar focust met name op de onderwerpen digitalisering, koopstarters en verduurzaming. Aan het einde van de uitvraag bestaat ook de mogelijkheid om zelf doelgroepen te agenderen waarvoor nog onvoldoende aandacht is op de hypotheekmarkt. Het beantwoorden van de vragen zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen. Stuur de link ook gerust door naar een van je hypotheekcollega’s of concullega’s. Let op: de reactietermijn sluit op 22 januari!    

Je kunt de enquête vinden via deze link. antwoorden blijven opgeslagen voor de pagina’s die je afgerond hebt en je kunt er dus later in doorwerken of antwoorden wijzigen, zolang je op hetzelfde apparaat verder werkt.  

Benieuwd wat het Platform Hypotheken in 2019 opleverde? Lees het terug in dit ledenbericht 

Categorien: Hypotheken