Hét gesprek met toppers uit de branche, jij komt toch ook?

Nieuws
geplaatst op 29-5-2019  

Het gonst binnen de vereniging. Op 12 Juni 2019 viert Adfiz haar 110 jarig bestaan in museum Singer Laren. Hoogtepunt is het Branchedebat over de Waarde van Advies. Hier gaan we in gesprek met belangrijke aanbieders en stakeholders uit de financiële adviesmarkt. De bezetting is rond. Ben je Adfiz-lid, dan kun je gratis deelnemen! Meld je direct aan via de eventpagina. 

Onder leiding van Bas van Werven (journalist en presentator BNR) gaan negen toppers in debat met elkaar én met de zaal over de waarde van advies en wat er nodig is voor een adviesvriendelijker klimaat. Behalve een pittig en inspirerend debat rekenen wij op slimme inzichten waar we als vereniging in de lobby of in de dienstverlening mee aan de slag kunnen. Ook met 110 jaar zijn we niet te oud om te leren. Sterker, we zijn leergieriger dan ooit. 

Vorige week informeerden we je al over de inhoud, intussen zijn ook de deelnemers bekend.  

Toegang tot advies: Arjan Vliegenthart (Nibud), Eveline Ruinaard (Kifid), Jurjen Oosterbaan (DFO)  

Ruimte om te ondernemen: Leendert-Jan Visser (MKB-NL), Jan Berndsen (AFM) en Anne Bergsma (Adfiz-Lid)  

Samenwerken binnen de keten: Geert Bouwmeester (De Goudse), Peter Mols (SIVI) en Michael MacKaaij (Adfiz-Lid) 

Meld je aan! 

Meer dan 200 branchegenoten komen 12 juni naar museum Singer Laren. Naast een boeiend debat zijn interessante ontmoetingen dus ook weer gegarandeerd. Ben jij nog niet aangemeld? Doe dat dan snel! Ook partners zijn van harte welkom (en kunnen tijdens de ALV deelnemen aan een speciaal partnerprogramma) 

Categorien: Vereniging Evenementen