Ga mee op expeditie naar de ontketende toekomst met Ruud Veltenaar – inspiratiesessie NJB 2023

Ga mee op expeditie naar de ontketende toekomst met Ruud Veltenaar – inspiratiesessie NJB 2023

De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk. Tijdens de inspiratiesessie voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 12 januari 2023 markeert Ruud het begin van dit nieuwe tijdperk en biedt een concrete route naar een duurzame toekomst. Iedereen is verantwoordelijk en kan meewerken aan de grote omkeer! Ruud neemt je mee in zijn verhaal en geeft inspiratie op basis van praktijk voorbeelden denk hierbij aan voorbeelden van de meest duurzame organisaties. Ruud stimuleert om mee te werken aan een duurzame wereld en reikt handvatten aan hoe je in je eentje maar ook vooral samen het verschil kunt maken!

>> Klik hier om je aan te melden voor de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst

Ruud Veltenaar is filosoof, faculty member Nyenrode Business University, trendwatcher, TEDx spreker en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact van ons leven en werk. Tijdens deze sessie zal Ruud een helder en boeiend beeld van de toekomst schetsen en aangeven waarom we op een markeerpunt in onze geschiedenis staan. Het beloofd een sessie te worden met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat…

Na de sessie van Ruud Veltenaar start de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst, dé jaarlijkse bijeenkomst waar vertegenwoordigers van aanbieders, stakeholders binnen de financiële dienstverlening en uiteraard collega-leden elkaar ontmoeten!

>> Klik hier om je aan te melden