Fijne feestdagen

Nieuws
geplaatst op 24-12-2019  

2019 zit er bijna op. We kunnen samen terugkijken op een bijzonder 110-jaar jubileumjaarjaar. Wij danken je voor het vertrouwen en de goede samenwerking. In 2020 bouwen we daar graag op voort. Namens het Adfiz bestuur en bureau wensen we je hele fijne feestdagen. Kom je donderdag 9 januari met ons het glas heffen tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst?  

Nieuwjaarsbijeenkomst - Vertrouwen leidt tot vertrouwen

Vertrouwen is de basis voor iedere waardevolle relatie. Het zorgt ervoor dat we op een inspirerende, constructieve en respectvolle manier met elkaar omgaan, zonder ons al te veel bezig te hoeven houden met regels, voorwaardes of voorbehouden. Hierdoor kunnen gesprekken gaan over onderwerpen die er écht toe doen en wérkelijk het verschil maken. Dat geldt uiteraard voor de relatie die een klant heeft met zijn adviseur. Maar evengoed voor de relatie tussen adviseur en aanbieder. Tussen toezichthouder en branche. Tussen sector en maatschappij. Vertrouwen geven leidt tot vertrouwen krijgen. En andersom.  Dat gaan we in 2020 dus gewoon doen.  

Seminar Transparantie in Dienstverlening

Donderdag 9 januari organiseren we exclusief voor leden een seminar Transparantie in Dienstverlening. Het programma wordt een inspirerende mix van leren van praktijkervaringen, inzicht in wettelijke eisen en in menselijk gedrag. Daarnaast presenteren we enkele praktische modeldocumenten en andere tools voor het eigen advieskantoor. Het seminar is voorafgaand aan de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst in Spant! te Bussum.

Meer informatie en aanmelden >  

Openingstijdens tijdens de kerstvakantie 

Tijdens de kerstvakantie is het Adfiz-bureau, op 25, 26 en 27 december 2019 en 1 januari 2020 na, gewoon bereikbaar voor jouw vragen!  

Feestelijke groet, 

Team Adfiz  

 

Categorien: Vereniging