Expertsessies Particulier Platform bekend – aanmelden nog steeds mogelijk

Evenementen
geplaatst op 28-3-2018  

Groeien bij bestaande klanten! Bij leden is dat, naast efficiencyverbetering, de topprioriteit voor 2018, zo bleek uit de Adfiz Nieuwjaarspeiling. Alle reden om precies dát onderwerp centraal te stellen tijdens het derde Adfiz Particulier Platform op woensdag 11 april. Aansluitend kun je twee expertsessies bijwonen. Je hebt keuze uit expertsessies op het gebied van schade, hypotheken, fintech en generaties. Aanmelden is kosteloos en nog steeds mogelijk.  

Het Particulier Platform heeft een inhoudelijke opzet. We starten de middag met het plenaire thema Aandacht voor de klant’. Hoe kan jij jouw klanten beter leren kennen en van je nieuwe klant een levenslange relatie maken? En hoe nut je het vertrouwen binnen je bestaande portefeuille uit? Ronald Pont (FRWD) heeft onderzoek gedaan naar vertrouwen binnen de financiële branche en neemt je deze middag mee in zijn bevindingen. Marco den Boer (directeur Blauwdruk Model) bespreekt hoe je totaalklanten creëert en behoudt. Aansluitend zijn er expertsessies en is er een kennismarkt.  

Je hebt de keuze uit de volgende expertsessies: 

Expertsessie 1: Waar robotica eindigt begint het advies>

Expertsessie 2: Asbest in de verzekeringspraktijk> 

Expertsessie 3: Duurzaam wonen, een kans voor onderscheidend hypotheekadvies 

Expertsessie 4: Generatie Y als klant en collega> 

Noot: de expert-sessies vinden twee keer plaats. Je hebt de mogelijkheid om twee sessies bij te wonen. Uiteraard kun je een collega meenemen die de andere expert-sessies kan en wil bijwonen. 

Praktische informatie en aanmelden:  

Na de expertsessies rond 17.30 uur is er een diner-buffet en heb je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met deelnemers op de kennismarkt. 

Woensdag 11 april 
Van 12.30-19.00 uur 
Aanmelden is voor Adfiz-leden kosteloos via het extranet > 

Geen Adfiz-lid maar wel interesse? Stuur dan een e-mail naar Martin Holleman (m.holleman@adfiz.nl). 

Particulier Platform? 

Het Particulier Platform is hét jaarlijkse platform voor leden die actief zijn in de particuliere markt. Elkaar ontmoeten en kennis delen zijn belangrijkste doelen. De thema’s tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst sluiten direct aan op de uitdagingen voor de leden in de particulier markt.