Expertsessie Zakelijk Platform: Zakelijke schadeverzekeringen en duurzaamheid door a.s.r.

Expertsessie Zakelijk Platform: Zakelijke schadeverzekeringen en duurzaamheid door a.s.r.

Klimaatverandering en verduurzaming; het houdt de maatschappij erg bezig. Mensen krijgen door een toename van weersextremen steeds meer te maken met klimaatschade, maar ook met de energietransitie, die veel klanten al dan niet gedwongen door maken. Tijdens de expertsessie Zakelijke schadeverzekeringen en duurzaamheid vertelt a.s.r. hoe je in kunt spelen op de veranderende verzekeringsbehoeften van klanten.

>> aanmelden voor het Zakelijk Platform  

Het Zakelijk Platform op 21 september in Maarssen staat in het teken van Duurzaamheid en Verzekerbaarheid. Zoals je gewend bent van ons organiseren we ook diverse expertsessies. Tijdens één van de expertsessies gaan drie medewerkers van a.s.r. in gesprek over hoe a.s.r. omgaat met de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en de consequenties hiervan voor het acceptatiebeleid.

Welke rol ziet a.s.r. voor zich als duurzame schadeverzekeraar? Welke rol speelt duurzaamheid bij het accepteren van ‘nieuwe’ risico’s? Waar liggen de kansen en de uitdagingen? Welke behoeften zien adviseurs en a.s.r. bij klanten? En op welke manier kan de adviseur zich onderscheiden op duurzaamheidsgebied? Over deze vragen – en meer – gaat a.s.r. met jou in gesprek.

De sprekers zijn:

  • Rob van den Berg, manager Acceptatie Zakelijk
  • Esther Egeter, sustainability manager Schade
  • Yvo Jurgens, manager Verkoop (gespreksleider)

Als experts treden zij regelmatig op in Verbondsgremia en delen ze hun kennis ook actief via social media.    

Overige expertsessies
Naast de expertsessie van a.s.r. worden er ook sessies verzorgd door:

Meld je nu aan voor het Zakelijk Platform