Expertsessie Lindenhaeghe: “Vaardigheden voor de toekomst”

Evenementen
geplaatst op 15-8-2019  

Op 18 september organiseren we weer het Zakelijk Platform. Ben jij werkzaam binnen de zakelijke markt? Kom dan langs en bespreek samen met jouw collega’s de toekomst van advies. De 6e editie staat in het teken van de juiste mensen. Hoe vinden we ze, hoe behouden we ze en hoe helpen we ze bij hun ontwikkeling? De eerste expertsessie is bekend: “Future Skills: vaardigheden voor de toekomst” en wordt aangeboden door Lindenhaeghe.

Direct aanmelden voor het zakelijk platform? Volg daarvoor deze link. Uiteraard zijn collega’s ook van harte welkom.  

De arbeidsmarkt verandert in razend tempo. Bestaande banen verdwijnen, nieuwe banen ontstaan. Hoe ga je daar als (financieel) professional mee om? Door je zogeheten Future Skills te ontwikkelen: de vaardigheden die je nodig hebt om overeind te blijven in een veranderende wereld. 

Meer info over de Expertsessie “Vaardigheden voor de toekomst”
In een interactieve sessie kijken we hoe je in de praktijk invulling aan kunt geven aan de vaardigheden voor de toekomst. We laten je zien wat de Future Skills zijn en waarom juist deze vaardigheden van belang zijn in de toekomst. Vervolgens zoomen we op interactieve wijze in op één van deze vaardigheden: Design Thinking. Expert in Design Thinking is Rex Bierlaagh. Hij laat je in een korte werkvorm zien wat Design Thinking doet met je brein en met je oplossend vermogen. Na deze sessie heb je meer kennis van Future Skills en begrijp je waarom het van belang is om bewust te zijn van deze verandering.      

Nu aanmelden voor het zakelijk platform? Volg daarvoor deze link. Uiteraard zijn collega’s ook van harte welkom.