Expertsessie ‘Kwaliteit digitale aanlevering van documenten verbeteren’

Nieuws
geplaatst op 1-4-2021  

Ben jij bezig met innovatie en automatiserings-, en digitaliseringsvraagstukken? Dan is deze expertsessie tijdens de Online Adfiz Platformbijeenkomst voor jou. Met inmiddels ruim 9 miljoen document-berichten per jaar, zien we een duidelijke groei van de digitale aanlevering van documenten. Hoewel het volume van de digitale aanlevering gestaag toeneemt, is er gelijktijdig een toenemende zorg rond de kwaliteit van de aangeleverde berichten. Het doel is binnen onze sector tot een landschap van toepassingen te komen waarbij digitaal koppelen vanzelfsprekend is. Dit levert naast grote besparingen in arbeid en kwaliteit in klantdossiers, een substantiële verruiming van de ruimte voor innovatie binnen de keten. Helaas kost het nu vaak nog veel tijd om documenten en berichten goed in te regelen.

In samenwerking met Adfiz zal SIVI de kwaliteit rond de afhandeling van document-berichten gedurende 2021 monitoren. Zo krijg je inzicht in de knelpunten en het tempo waarmee deze worden opgelost. Herman Lenferink van SIVI zal hier tijdens de expertsessie toelichting op geven. SIVI heeft een cruciale rol binnen de ketenefficiency en is dé partij als het gaat om het ontwikkelen van standaarden voor digitaal zakendoen. Na deze sessie weet je precies wat er speelt op dit gebied.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker deel aan deze expertsessie tijdens de Online Adfiz Platformbijeenkomst op 14 april.

Klik hier voor het gehele programma en aanmelden.

Categorien: Vereniging