Enquête Platform hypotheken: welke onderwerpen wil jij komend jaar op de politieke agenda?

Nieuws
geplaatst op 21-7-2021  

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de jaarlijkse enquête van het Platform Hypotheken geopend. Hiermee kun jij als adviseur laten weten hoe je aankijkt tegen zaken als woningtekort en flexibiliteit van hypotheken. Daarnaast is er ook aandacht voor thema’s die ook het afgelopen jaar aan bod kwamen bij het Platform Hypotheken: starters, verduurzaming en digitalisering.  

Door als adviseur vóór 22 augustus deze enquête in te vullen, help je ons in de lobby om het adviseursperspectief bij deze onderwerpen goed voor het voetlicht te krijgen en via die route beleid te beïnvloeden. Het beantwoorden van de vragen neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Met je antwoorden wordt vertrouwelijk omgegaan; er zal niet herleidbaar naar worden verwezen en de antwoorden worden niet gedeeld met derden.    

Je kunt de enquête vinden via deze link. Heb je geen tijd om in één keer alle antwoorden te geven? Dat is geen probleem. Vragen die je hebt afgerond blijven opgeslagen zodat je er op een later tijdstip mee verder kunt. Je moet dan wel op hetzelfde apparaat doorgaan waarop je bent begonnen.     

Benieuwd wat het Platform Hypotheken 2020 heeft opgeleverd? Dat lees je terug in dit ledenbericht. 

Categorien: Hypotheken