Donderdag openen we het verzekeringsbranchejaar met de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst, zien we je daar?

Donderdag openen we het verzekeringsbranchejaar met de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst, zien we je daar?

Aanstaande donderdag openen we het verzekeringsbranchejaar met de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst. Hét netwerkevenement waar de gehele branche – Adfiz-leden, vertegenwoordigers van verzekeraars, toezichthouders, vakmedia en andere stakeholders – elkaar ontmoeten. Zien we je daar?

We hebben ons best gedaan weer een mooi programma samen te stellen en er een inspirerende dag van te maken. Zo starten we met een interactieve inspiratiesessie van Ben Tiggelaar, waarin hij ons de vraag voorhoudt: ‘Hoe krijg je klanten, medewerkers (en misschien ook wel jezelf) écht in beweging?’

Wat iedereen zou moeten weten over veranderpsychologie

Samen met Ben Tiggelaar gaan we op zoek naar de belangrijkste veranderlessen voor onze dagelijkse praktijk. Dat doen we in een interactieve inspiratiesessie voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst in Spant!

We kijken naar vragen als:
  • Hebben mensen gewoon een hekel aan veranderen of zit het anders?
  • Wanneer mislukken de meeste veranderingen (en wat doe je daaraan)?
  • Welke tools helpen - bewezen - om tot nieuw gedrag te komen?

>> Klik hier om je aan te melden

Adfiz Prestatie Onderzoek

Daarnaast is het ook het moment waarop we de winnaars van het Adfiz Prestatie Onderzoek bekend maken. Onlangs maakten we bekend welke 12 initiatieven (van de 55 aanmeldingen die we ontvingen) hiervoor genomineerd zijn:

Categorie Duurzame ontwikkeling: Florius met ‘Duurzame innovatie’, Nationale-Nederlanden met ‘Klimaat acceptatieteam’ en Nationale-Nederlanden met ‘Zorggenoot’.

Categorie Klantbelang: Dazure met GoedIdee VoogdijVerzekerd, Nationale-Nederlanden met SUAG-koppeling en Summa Adviesgroep met Europa hartzeker.

Categorie Ketenefficiency: Dazure met ‘Een modern acceptatieproces met AI’, Nationale-Nederlanden met ‘Automated call logging’ en TAF met ‘Inkomensverklaring’.

Categorie Verzekerbaarheid: a.s.r. met Overstromingsdekking secundaire waterkeringen, De Vereende met een Portacabinverzekering voor gevluchte Oekraïners en Nationale-Nederlanden met DataSmart.

Aanmelden

We ontmoeten je donderdag graag tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 11 januari!

>> Klik hier om je aan te melden