Doe mee aan Deel 2 van kerncijferonderzoek: Personeelsbeleid

Doe mee aan Deel 2 van kerncijferonderzoek: Personeelsbeleid

Wil jij ook de ontwikkelingen van je eigen onderneming kunnen vergelijken met die van collega’s? Doe dan nu mee aan deel 2 van het bedrijfsvergelijkend kerncijferonderzoek van DFO. Dit deelonderzoek spitst zich toe op personele thema’s als de personele samenstelling van het kantoor, werving en selectie en thuiswerken.

Met het kerncijferonderzoek willen DFO en Adfiz mogelijk maken dat er weer betrouwbare kerncijfers over financieel advieskantoren beschikbaar komen. Bij deelname krijg je een persoonlijke terugkoppeling

>> DIRECT MEEDOEN (max. 10 minuten)

Wat levert deelname u op?

  • Inzicht in hoe je kantoor presteert ten opzichte van vergelijkbare andere kantoren
  • Korting op de rapportage van ieder deelonderzoek (3 dit jaar) waarin ook de resultaten van de groepsgesprekken worden meegenomen

Adfiz steunt kerncijfer initiatief

Adfiz werkt sinds 2016 samen met bureau DFO voor de nieuwjaarspeiling om daarmee weer te beschikken over een betrouwbare thermometer als het gaat om de economische ontwikkelingen in de bedrijfstak. De volgende stap is een set aan bedrijfsvergelijkende kerncijfers. Deze enquête van bureau DFO is de tweede uit een serie enquêtes om dit mogelijk te maken. Het eerste onderzoek ging over de inkomsten van het kantoor. Het tweede onderzoek start nu en dat gaat over de medewerkers van uw kantoor.   

Adfiz steunt dit initiatief omdat het belangrijk is voor ondernemers te kunnen beschikken over goede benchmark-informatie. Het onderzoek past in het traject dat we vorig jaar zijn gestart met de publicatie van de eerste uitgave van Advies in Cijfers om over meer branchecijfers te beschikken. Vorige week verscheen de tweede uitgave van Advies in Cijfers.

>> DIRECT MEEDOEN (max. 10 minuten)