Doe mee aan de flitsenquête Cyberrisico en Advies

Nieuws
geplaatst op 19-8-2020  

Cybercrime in een veranderde digitale wereld, dat is het kennisthema dat De Goudse brengt als partner van de Adfiz Platformbijeenkomst 2020 op 16 september. Dit thema gaan we de komende tijd – voor, tijdens en na het online event – samen met De Goudse uitwerken. Om te beginnen met een flitsenquête over Cyberrisico en Advies.

>> direct meedoen

Cybercrime is al lange tijd geen nieuw risico meer. Een Zakelijk Platform, vele regiobijeenkomsten, vakartikelen en een uitgebreid kennisdossier hebben we hier al aan gewijd. Het aanbod van verzekeringsoplossingen is de laatste jaren flink gegroeid. Niettemin zijn er nog veel zorgen omdat het basisniveau van cyberveiligheid lang niet overal wordt gehaald. Dat staat in het Cybersecuritybeeld Nederland 2020 van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. Reden genoeg om hier ook in het verzekeringsadvies veel aandacht aan te geven.

Met de flitsenquête willen we in kaart brengen hoe er op dit moment over het cyberrisico wordt geadviseerd, hoe we je daar eventueel nog beter bij kunnen ondersteunen en hoe we de waarde van goed cyberadvies onder de aandacht kunnen brengen bij ondernemers en bedrijven.

Dus doe mee en ga naar de enquête, dat kost je hooguit vijf minuten!

 

 

Categorien: Cyberrisk