Dinsdag 16 augustus: Adfiz Zomersessie SFDR en duurzaam beleggen

Dinsdag 16 augustus: Adfiz Zomersessie SFDR en duurzaam beleggen

Dinsdag 16 augustus om 11.30 uur staat de volgende Adfiz Zomersessie op de planning: Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) en duurzaam beleggen.  

>> direct aanmelden 

Vorig jaar organiseerden we ook al een sessie over de SFDR waarin de meestgestelde vragen werden behandeld die we hadden ontvangen naar aanleiding van een webinar over dit onderwerp. Dit keer zal collega Ludger de Bruijn jullie bijpraten over de actuele status in combinatie met duurzaam beleggen.  

Ludger neemt je ook mee in alle beschikbare informatie die te vinden is in ons kennisportaal SFDR. In dit portaal vind je informatie over de SFDR en hoe je als adviseur aan deze wetgeving kunt voldoen. De SFDR is van belang voor advieskantoren die adviseren over verzekeringsproducten met een beleggingscomponent en/of pensioenadvies geven. Heb jij vragen over dit onderwerp of zijn er nog zaken onduidelijk? Meld je dan vooral aan voor de zomersessie van dinsdag 16 augustus.  

Na de zomersessie van 16 augustus, staat er nog een sessie op de planning: op dinsdag 30 augustus praat Bettie Hoogsteen je bij over de regels voor compensatie, keuzebegeleiding en fiscaliteit (Wetsvoorstel toekomst pensioenen). Je kunt je voor iedere sessie apart aanmelden. Kijk vooral of het onderwerp jou aanspreekt of dat het misschien interessanter is voor één van je collega’s