De nut en noodzaak van duurzame ontwikkeling met Rob van Erp voor ALV

De nut en noodzaak van duurzame ontwikkeling met Rob van Erp voor ALV

Adfiz dat zijn we met z'n allen. Daarom is de Algemene Ledenvergadering – deze keer op 7 juni – altijd een belangrijk moment. Zoals je van ons gewend bent organiseren we vooraf een inspiratiesessie. Deze keer hebben we Rob van Erp, universitair docent Risico Management aan de UvA en Chief Risk Officer bij netbeheerder Stedin, bereid gevonden om te komen praten over nut en noodzaak van duurzame ontwikkeling.

>> klik hier om je aan te melden

Bedrijven – de een meer dan de ander – zijn aan het verduurzamen. Dat brengt bestaande, maar vooral ook nieuwe risico's met zich mee; risico's waarover je als adviseur met je klanten in gesprek bent. Maar er ontstaan ook risico's als je helemaal niets doet aan verduurzaming. Rob van Erp zal je tijdens de inspiratiesessie bijpraten over hoe duurzame ontwikkeling mee te nemen in je advies en zich daarbij toespitsen op de gevolgen van de energietransitie.

Programma

14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Inspiratiesessie: Rob van Erp, Universitair docent Risico Management UvA
15.30 uur: Pauze
16.00 uur: Algemene Ledenvergadering (ALV) - we presenteren het financieel jaarverslag Adfiz Vereniging 2022. Ook is er voor jou alle ruimte om mee te denken, te praten en te stemmen over de toekomst en het beleid van onze vereniging.
17.30 uur: Borrel en dinerbuffet - Na afloop van de ALV sluiten we de bijeenkomst af met een borrel en buffet. Je hebt dan alle gelegenheid om met de overige leden na en bij te praten.

Praktische informatie

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op Landgoed Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19 in Baarn. De agenda en stukken ALV kun je vooraf downloaden en inzien.

>> klik hier om je aan te melden

Graag tot woensdag 7 juni bij de Algemene Ledenvergadering.