De kunst van het witwassen - live webinar op 2 juli 10.00 uur - Adfiz | Lindenhaeghe | ICP

De kunst van het witwassen - live webinar op 2 juli 10.00 uur - Adfiz | Lindenhaeghe | ICP

Als financieel adviseur moet je je klantenkring scherper screenen en dat kan confronterend zijn. Niet alleen vraagt het kennis en expertise, het staat gevoelsmatig ook haaks op de klantvriendelijkheid die je als professional wil nastreven. Hoe je daarin de juiste balans kunt vinden staat centraal in het webinar ‘de kunst van het witwassen’.

Meld je hier aan voor het webinar.

Uitdagingen
De aangescherpte wet- en regelgeving (denk aan de Wwft en de Sanctiewet) rond financieel-economische criminaliteit stelt de financieel professional voor grote uitdagingen. Wat is de basis van een gezonde bedrijfsvoering bij je klanten en welke signalen kan en mag je niet negeren. Alertheid is nodig. Die fijne, trouwe klant kan opeens uit de bocht vliegen.

Hoe kun jij als financieel professional hier in de praktijk mee omgaan? Welke signalen kan en mag je niet negeren? En nu je door corona je klanten waarschijnlijk vooral online spreekt en ziet, is dit nog eens extra lastig.

Live webinar De kunst van het witwassen
Deze vragen en meer, behandelen we op 2 juli tijdens een webinar dat wij in samenwerking met Lindenhaeghe en International Compliance Partners organiseren.

Het webinar is live en richt zich specifiek op de financiële branche. Naast vragen komen ook een aantal cases aan bod.

Wanneer: Donderdag 2 juli 10.00 uur 11.00 uur

Meld je hier aan voor het webinar.

Meer over dit onderwerp?