“Datgene bieden waar de klant behoefte aan heeft” – Adfiz lid Van der Waarden over zijn smartphone app

Nieuws
geplaatst op 27-6-2016  

“De nieuwe generatie die nu de arbeidsmarkt op komt wil ik als kantoor natuurlijk heel graag binnenhalen, maar ik merk dat ze niet zomaar mijn kantoor binnenlopen. Ik moet hun wereld binnenlopen en daarom koos ik ervoor om een smartphone app aan mijn dienstverlening toe te voegen.” Chris van der Waarden (Biemans BV) maakt sinds november 2015 gebruik van het Adfiz ledenvoordeel  voor een smartphone app in eigen huisstijl. Hij, maar ook zijn klanten, zijn enthousiast over de eerste resultaten.

Voordelen

Van der Waarden. “Met de smartphone app kunnen onze klanten onder andere schade melden, eenvoudig zoeken in ons woningaanbod, direct vragen stellen, lezen wat te doen in geval van nood en direct alle noodnummers terugvinden.” Al ruim 100 klanten van Biemans BV gebruiken nu al de app. “Schademeldingen doen is gemakkelijker voor de klant geworden: ze kunnen direct een foto maken met hun telefoon van de schade en insturen via de app. Ook als ze in het buitenland zijn of geen computer bij de hand hebben. Deze melding komt vervolgens intern ook meteen bij de juiste persoon terecht.”

Service op maat

Van der Waarden promoot de app actief in zijn klantennetwerk. “We sturen flyers mee in brieven en in onze e-mailhandtekening staat een link om de app te downloaden.” Hij heeft niet het doel om al zijn klanten met de app te bedienen. “Het gaat er om dat je datgene biedt waar de klant behoefte aan heeft. Voor diegene die willen bellen zijn we nog steeds bereikbaar, net zoals we dat zijn voor de e-mailers en de mensen die zomaar even binnenlopen. Juist die mix maakt dat we dichter bij de klant kunnen zitten.”

Ledenvoordeel: korting op de smartphone app

Assurantiekantoor Taylor Mates, gevestigd in Oss en ’s-Hertogenbosch en lid van Adfiz heeft in samenwerking met AppSky uit Rosmalen een smartphone-app ontwikkeld voor zijn klanten. Als kantoor kun je een eigen variant van deze app krijgen met een unieke naam in de appstore. In eigen look en feel. En je kunt de app zelf inrichten met opties zoals je die zelf wilt gebruiken. De app staat voor Adfiz-leden ter beschikking met een exclusieve ledenkorting.