Collega Sonja Cats genomineerd voor de DNA Award ‘Verenigingstalent van 2020’!

Nieuws
geplaatst op 17-11-2020  

Onze waardevolle collega Sonja Cats, hoofd ledenzaken, is door de jury van de DNA Award genomineerd voor de finale van ‘Verenigingstalent van 2020’! Wij zijn ontzettend trots en blij dat zij bij de laatste drie kanshebbers zit voor deze award.

Sonja kenmerkt zich door een aanjager te zijn in ledenbinding en in het organiseren van waardevolle en vernieuwende evenementen en uiteenlopende contactmomenten. Voorbeelden hiervan zijn o.a. de online platformbijeenkomst, de ledenlabs, de online ALV en de herintroductie van Rondes door het land. Ze is een drijvende kracht, kan goed luisteren en duwt mensen en ontwikkelingen op een vriendelijke manier in de goede richting. In alles wat we doen moet aandacht zijn voor de leden, niet alleen als groep, maar vooral ook voor individuele leden. Zo heeft zij de felicitaties bij jubilea ingevoerd, persoonlijke attenties bij bijzondere gebeurtenissen en stimuleert zij verbinding van de leden onderling en met de vereniging.

Voor ons heeft Sonja natuurlijk al gewonnen. Toch moet er nog gestemd worden. Deze week is het ‘De Week van de Verenging’ en zal er tijdens de online sessie van Cyriel Kortleven aanstaande donderdag gelegenheid zijn voor DNA leden om te stemmen. Aanmelden voor de sessie kan via deze link: https://bit.ly/35ASaWP

 

Categorien: