Brancheonderzoek actief klantbeheer sluit maandag; heb jij al meegedaan?

Brancheonderzoek actief klantbeheer sluit maandag; heb jij al meegedaan?

Eind vorig jaar heeft Adfiz met een flink aantal partijen uit de branche een enquête gelanceerd over actief klantbeheer. Via dit onderzoek willen we in kaart brengen hoe ver adviseurs zijn met actief klantbeheer en welke belemmeringen worden ervaren. Het is tot komende maandag 10 januari mogelijk om jouw input te leveren.  

De uitkomsten van dit onderzoek zullen gebruikt worden om de ondersteuning vanuit het branche initiatief verder vorm te geven én jaarlijks de ontwikkeling van actief klantbeheer binnen de sector te kunnen meten. Meedoen aan het onderzoek kan via deze link: https://www.blauw-survey.com/q?quest=3014&bron=3 Het onderzoek kost je slechts een paar minuten van je tijd en je bewijst de financiële adviessector, en daarmee ook jezelf, een grote dienst.  

De initiatiefnemers van het Manifest Actief Klantbeheer zijn: ABN Amro, Adfiz, Dukers & Baelemans, FlexFront, Helder Beheerd, De Nationale Hypotheekbond, Obvion, Vereniging Eigen Huis en VVP. Meer informatie over het initiatief vind je op www.actiefklantbeheer.nl.  

Adfiz heeft eerder al een online kennisdossier Actief Klantbeheer ontwikkeld. Hier vind je o.a. stappenplannen, modelteksten en ledenvoordelen op het gebied van Actief Klantbeheer.