Ben Tiggelaar komt naar de Nieuwjaarsbijeenkomst

Ben Tiggelaar komt naar de Nieuwjaarsbijeenkomst

Hoe krijg je klanten, medewerkers (en misschien ook wel jezelf) écht in beweging?


Digitalisering, nieuwe regels, de juiste mensen vinden en binden... We kennen allemaal de uitdagingen. Maar wat maakt nou dat de een wél innoveert en de ander niet? Wat is er nodig om klanten, medewerkers (en misschien ook wel jezelf) écht in beweging te krijgen?

Wat iedereen zou moeten weten over veranderpsychologie

Samen met Ben Tiggelaar gaan we op zoek naar de belangrijkste veranderlessen voor onze dagelijkse praktijk. Dat doen we in een interactieve inspiratiesessie voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst in Spant! 

We kijken naar vragen als: 
  • Hebben mensen gewoon een hekel aan veranderen of zit het anders?
  • Wanneer mislukken de meeste veranderingen (en wat doe je daaraan)?
  • Welke tools helpen - bewezen - om tot nieuw gedrag te komen?

Meld je nu aan

Wil jij meer handvatten hebben om van veranderingen een succes te maken? Kom dan voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst naar de sessie met Ben Tiggelaar.

>> Klik hier om je aan te melden

Over Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar studeert al ruim 30 jaar op leiderschap, verandering en menselijk gedrag. Hij is onder meer bekend van zijn boeken (Dromen, durven, doen; De Ladder); zijn seminars (MBA in één dag); en zijn columns (elk weekend in NRC).

Foto: Elisabeth Ismail

Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst

Na de sessie van Ben Tiggelaar start de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst, dé jaarlijkse bijeenkomst waar vertegenwoordigers van aanbieders, stakeholders binnen de financiële dienstverlening en uiteraard collega-leden elkaar ontmoeten. En tevens ook het moment waarop de winnaars van het Adfiz Prestatie Onderzoek bekend worden gemaakt.

>> Klik hier om je aan te melden.