Ben jij up to date over de SFDR? Meld je aan voor de zomersessie

Ben jij up to date over de SFDR? Meld je aan voor de zomersessie

Over een week, op dinsdag 16 augustus om 11.30 uur, staat de volgende online Adfiz Zomersessie op de planning. Deze keer over de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) en duurzaam beleggen. In een half uurtje word je bijgepraat over de actuele status en word je meegenomen in de beschikbare informatie die te vinden is in ons kennisportaal SFDR.

>> Klik hier om je aan te melden 

Vorig jaar organiseerden we ook al een sessie over de SFDR waarin de meestgestelde vragen werden behandeld die we hadden ontvangen naar aanleiding van een webinar over dit onderwerp. Dit keer zal collega Ludger de Bruijn jullie bijpraten over de actuele status in combinatie met duurzaam beleggen.  

Ludger neemt je ook mee in alle beschikbare informatie die te vinden is in ons kennisportaal SFDR. In dit portaal vind je informatie over de SFDR en hoe je als adviseur aan deze wetgeving kunt voldoen. De SFDR is van belang voor advieskantoren die adviseren over verzekeringsproducten met een beleggingscomponent en/of pensioenadvies geven.

Heb jij vragen over dit onderwerp of zijn er nog zaken onduidelijk? Meld je dan vooral aan voor de zomersessie van dinsdag 16 augustus.  

>> Klik hier om je aan te melden.

Graag tot volgende week!