ALV van 3 november zowel fysiek als online. Heb jij je al aangemeld?

ALV van 3 november zowel fysiek als online. Heb jij je al aangemeld?

Adfiz dat zijn we met z'n allen. Daarom is het belangrijk om ook de Algemene Ledenvergadering van Adfiz bij te wonen. Die organiseren we na lange tijd, naast online, ook weer fysiek. Ik hoop je op woensdag 3 november te mogen verwelkomen bij Mereveld in Utrecht. Mocht je niet naar Utrecht willen of kunnen komen, meld je dan alsjeblieft aan voor de online ALV zodat je stem niet verloren raakt. 

Fysiek of online?  
We begrijpen het als sommigen – met de stijgende coronacijfers in het achterhoofd – huiverig zijn om fysiek deel te nemen aan de ALV. Het is dan ook goed om te weten dat we tijdens de ALV alle geldende coronamaatregelen in acht nemen. Wanneer je je hebt aangemeld voor fysieke deelname, maar je toch liever online wilt deelnemen, laat het ons dan weten, dan zetten we het voor je om. Als het kabinet op dinsdag 2 november maatregelen aankondigt waardoor fysieke evenementen niet door mogen gaan, dan zetten we je fysieke deelname automatisch om in online deelname. 

Wil je je aanmelden voor fysieke deelname aan de ALV? Klik dan hier. 

Wil je je aanmelden voor online deelname aan de ALV? Klik dan hier. 

Programma 
Vooraf: inspiratiesessie 
Voor degenen die wel naar Utrecht komen, starten we de middag met een inspiratiesessie: Wat betekent verduurzaming voor mijn adviespraktijk? Veel adviseurs hebben hierin al eerste stappen gezet, maar worstelen met een integrale aanpak. Adfiz-lid Sander van Alphen van GHW uit Nijmegen vertelt hoe GHW dit heeft aangepakt en deelt zijn lessen, ervaringen en inzichten graag. 

Aansluitend: Algemene Ledenvergadering – ook online 
Na de inspiratiesessie start de Algemene Ledenvergadering (ALV). We presenteren dan het jaarplan en de bijbehorende begroting. Ook is er voor jou alle ruimte om mee te denken, te praten en te stemmen over de toekomst en het beleid van onze vereniging. Dit deel van het programma kun je ook online bijwonen.  

Afsluitend: borrel en buffet 
Na afloop van de ALV sluiten we de bijeenkomst – als vanouds – af met een borrel en buffet. Je hebt dan alle gelegenheid om met de overige leden na en bij te praten. Zorg daarom dat je erbij bent.  

Praktische informatie  
Je bent vanaf 14.00 uur welkom bij Mereveld aan de Mereveldseweg 9 in Utrecht. Om 14.30 uur starten we dan met de inspiratiesessie. Na een korte pauze starten we om 15.45 uur met de ALV die ongeveer tot 17.30 uur duurt. De agenda en stukken ALV kun je hier inzien en downloaden.