ALV gaat weer online en Ronde door het Land uitgesteld,

Evenementen
geplaatst op 12-10-2020  

Fysieke evenementen in coronatijd blijven lastig. We hebben goed naar de laatste maatregelen gekeken en besloten wat dit betekent voor een aantal grotere evenementen die voor het laatste kwartaal gepland stonden.

Algemene Ledenvergadering

Net als begin dit jaar zijn we van mening dat ook de nieuwe maatregelen alleen maar zin hebben als ze zowel naar de letter als naar de geest worden nageleefd. Daarom hebben we besloten dat het passend is om de Algemene Ledenvergadering volledig online plaats te laten vinden. Dit gebeurt op de reeds gepubliceerde datum: woensdag 4 november van 15 tot 17 uur.

Alle informatie over de ALV ontvang je voorafgaand aan de vergadering. Als je aan de vergadering wilt deelnemen moet je vooraf aanmelden via https://www.adfiz.nl/nieuws/adfiz-evenementen/save-the-date-algemene-ledenvergadering-woensdag-4-november-2020/

Ronde door het Land

Met de terugkeer van de Ronde door het Land willen we je in de gelegenheid stellen in één dagdeel helemaal bijgepraat te worden over welke belangrijke ontwikkelingen er spelen én hoe je hierop moet inspelen. De kracht van de Ronde door het Land is ook dat je elkaar ontmoet en kunt sparren over de uitdagingen in het vak en de eigen onderneming. Dit komt vooral goed tot zijn recht tijdens fysieke ontmoetingen. Daarom kiezen we ervoor de Ronde door het Land opnieuw uit te stellen tot een moment dat we weer zonder risico in grotere groepen bijeen kunnen komen.

De komende periode zullen we wel diverse onderwerpen van de Ronde door het Land agenda tijdens de Adfiz koffiebreaks  bespreken. De Adfiz Koffiebreaks zijn een nieuw initiatief waarbij we je willen bijpraten over onderwerpen die ons en onze branche raken: de ene keer uit de actualiteit, weer een andere keer over de lobby of een belangrijk dossier. Uiteraard is er tijdens de koffiebreak ruimte (en dat wordt zelfs aangemoedigd) om vragen te stellen en met elkaar in discussie te gaan.  De Via de ledenberichten houden we je hiervan op de hoogte.

 

 

Categorien: Vereniging coronavirus