Alles over veilig internetten verzameld in nieuw Adfiz-dossier Cyberrisico’s

Nieuws
geplaatst op 10-10-2017  

Zowel particulieren als organisaties en bedrijven worden vrijwel dagelijks geconfronteerd met cybercriminaliteit. Consultancybureau Deloitte schat dat deze vorm van criminaliteit Nederlandse bedrijven en de overheid jaarlijks ongeveer 10 miljard kost. Adfiz heeft het thema cyberrisico daarom ook prominent op de agenda geplaatst en doet mee aan de pilot Veilig Zakelijk Internetten, een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW. Alle informatie over cyberrisico’s is nu gebundeld te vinden op adfiz.nl/cyber.

In het dossier wordt de uitgebreide kennis die we het afgelopen jaar hebben opgebouwd overzichtelijk bijeen gebracht. Er is een blok met informatie, scans en stappenplannen die je helpt om als ondernemer aan de slag te gaan met de cyberveiligheid van je eigen onderneming. Een tweede blok bundelt de informatie en hulpmiddelen die je helpen in je rol als risico-adviseur.  

Ook ons online magazine over cyberrisico en de presentaties van het Adfiz Zakelijk Platform zijn hier te vinden. Net als de uitkomsten van het onderzoek dat de Haagse Hogeschool in onze branche heeft gedaan.

 

 

Categorien: Cyberrisk