Alle kennis van je branchevereniging voortaan overzichtelijk op één plek

Nieuws
geplaatst op 9-6-2021  

De Adfiz-site verandert om het je makkelijker te maken alles uit je lidmaatschap te halen. Zo zijn er meer manieren om te ontdekken welke informatie en modeldocumenten je bij Adfiz kunt halen. De nieuwe overzichtspagina “Kennis” bundelt alles wat we op dat gebied al voor je hebben.

Eén van de doelen van de vernieuwende website is dat we willen bereiken dat je als lid niet hoeft te onthouden waar je iets gevonden hebt. Hoe je ook zoekt, je moet er snel tegenaan lopen. En liefst tijdens die korte zoektocht toch ook nog wat inspiratie op doen door andere hulpmiddelen voorbij te zien komen waar je nog niet aan gedacht had.

Eén van de manieren waarop we dat doen is met meer overzichtspagina’s, waar je alle informatie over een bepaald onderwerp vindt. Bij de lancering van vorige week zat bijvoorbeeld ook een nieuwe pagina “Kennis”(in het hoofdmenu). Hier vind je toegang tot alle informatie en tools die je kunnen helpen met je dagelijkse werk, als ondernemer en als adviseur. Met de nieuwe Kennis-pagina heb je op één plek:

  • Toegang tot 14 kennisportalen
  • Toegang tot meer dan 70 modellen
  • Toegang tot meer dan 80 SWO-beoordelingen
  • Toegang tot bijna 40 ledenvoordelen

>> Ga direct naar de Kennis pagina

 

 

Categorien: Vereniging