Al aangemeld voor ALV en miniseminars IDD en zorgplicht?

Evenementen
geplaatst op 24-10-2018  

Heb jij je al aangemeld voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 7 november in Soest? Uiteraard staan het jaarplan en de begroting op de agenda. Interessant is ook het voorprogramma: twee miniseminars over de invoering van de Europese richtlijn IDD en over de zorgplicht in het licht van de Kifid uitspraak over zorgplicht bij een ORV.  

>>  Meld je nu aan voor de ALV en miniseminars?  

Miniseminar IDD 
Op 1 oktober is de IDD in werking getreden. Wat dat betekent voor je adviespraktijk hebben we zo goed mogelijk uit de doeken gedaan in ons IDD Dossier. Tijdens deze sessie nemen we je in vogelvlucht mee langs deze nieuwe richtlijn, geven we je tips & tricks over hoe er mee om te gaan in je dagelijkse praktijk en is er ruimte voor het stellen van vragen. Heb je trouwens onze checklist met alle te nemen stappen om te voldoen aan de IDD al doorgenomen? 

Miniseminar Zorgplicht 
De Kifid uitspraak rondom de zorgplicht bij ORV heeft veel stof doen opwaaien. Van begin af aan hebben we daar al over gezegd dat deze uitspraak niet algemeen verbindend is. Dat wil niet zeggen dat deze betekenisloos is. Wat kun je nu zelf doen in het kader van je zorgplicht? En betekent de uitspraak dat je alle ORV’s van al je klanten moet nalopen? Wij praten je bij en bieden je praktische handvatten. Tip: neem ons Zorgplicht Dossier nog eens goed door en lees ook dit bericht waarin we toelichten wat de Kifid-uitspraak voor jouw klantbediening betekent.