Adfiz workshops over Clarus / AOV in de regio

Adfiz workshops over Clarus / AOV in de regio

Als je aanspraak moet doen op een uitkering van een arbeidsongeschiktheidsverzekering is het financiële belang groot. Vooraf moet dan ook helder zijn welke dekking de AOV biedt. Die helderheid verschaft Adfiz sinds 2011 met het Clarusrapport. De uitkomsten van het laatste onderzoek staan centraal op de clusterbijeenkomsten in Noord-Holland/Flevoland (2 november)  en Gelderland/Overijssel (15 november)

Het thema van deze bijeenkomst is: 'Welke AOV gaat u voor uw klant adviseren'. Berrie van der Heide gaat daarbij uitgebreid in op het Clarusrapport AOV 3.0. Hij zal in gaan op de zaken die naar voren zijn gekomen tijdens het onderzoek naar en het vergelijken van de verschillende polissen, dekkingen en voorwaarden van aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Gezien de inhoud van het rapport en het belang om bij een goed advies juist naar de voorwaarden en dekkingen te kijken nodigen wij voor deze bijeenkomst eveneens de AOV specialisten binnen je kantoor uit.

Meer informatie over het Clarus-onderzoek vind je hier.

Tijdens de bijeenkomsten geven we ook een update van wat er in de lobby voor en achter de schermen gebeurt.

Noord Holland / Flevoland

De bijeenkomst in Noord Holland/Flevoland vindt plaats op donderdagmiddag 2 november in Restaurant Havenrijk te Uitgeest. De bijeenkomst start om 13.30 uur en zal naar verwachting om 17.00 uur afsluiten met een borrel uitkijkend over de jachthaven Havenrijk. Je kunt je hier aanmelden.

Gelderland / Overijssel

De bijeenkomst in Gelderland/Overijssel vindt plaats op 15 november in Bilderberg Hotel de Keizerskroon te Apeldoorn. De bijeenkomst start om 14.30 uur en zal naar verwachting om 17.30 uur afsluiten met een borrel. Je kunt je hier aanmelden.