Adfiz Nieuwjaarsboodschap 13 januari 2022

Adfiz Nieuwjaarsboodschap 13 januari 2022

Iets niet zien, betekent niet dat het niet bestaat.

Iets niet weten, betekent niet dat het onbelangrijk is.

Een vraag niet stellen, betekent niet dat je het antwoord niet zou moeten weten.

Soms tast je in het duister…

 

Omdat je niet weet wat je niet weet…
 

Advies verbetert het financieel gedrag van mensen. Daarbij gaat het niet om de keuze tussen twee producten, maar om bewustwording en inzicht in eigen wensen, mogelijkheden en risico’s. Advies helpt antwoorden te vinden op de vragen waar het echt om gaat.
 
Zoals je ongetwijfeld weet openen we op de 2e donderdag van januari traditiegetrouw het verzekeringsbranchejaar met de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst. Door de huidige coronamaatregelen is het ook dit jaar niet mogelijk om deze te laten doorgaan op de manier zoals wij dat graag willen. Omdat we dit moment toch niet zomaar voorbij willen gaan, organiseren we daarom op 13 januari weer een online Adfiz Nieuwjaarsboodschap. Onze voorzitter Roger van der Linden zal dit evenement openen met een speech, waarna we je tijdens een inspiratiesessie meenemen in de duistere, schimmige wereld van de cybercriminaliteit. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan voor de Adfiz Nieuwjaarsboodschap.

>> Klik hier om je aan te melden.


Programma donderdag 13 januari 2022  

16.00 - 16.10 uur – Nieuwjaarsboodschap
16.15 - 17.15 uur – Inspiratiesessie Cybersecurity

Adfiz bijeenkomst in juni

De toegevoegde waarde, het mooie van een evenement als de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst is natuurlijk het samenzijn met collega-leden en vertegenwoordigers van verzekeraars, toezichthouders, vakmedia en andere stakeholders. Omdat we dit nu al voor het tweede jaar op rij moeten missen, organiseren wij op 8 juni 2022 een Adfiz bijeenkomst waarbij volop ruimte zal zijn om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Zet deze datum alvast in je agenda, we houden je uiteraard op de hoogte.

>> Je kunt je hier alvast aanmelden voor de bijeenkomst in juni.

Voor nu kijken we ernaar uit je op 13 januari online te mogen verwelkomen.