Adfiz Kennis overzichtspagina vernieuwd

Adfiz Kennis overzichtspagina vernieuwd

Achter de schermen wordt nog altijd hard gewerkt aan de vernieuwing van de Adfiz website. Zo maken we het voor leden en stakeholders makkelijker informatie te vinden. Langzamerhand zijn er steeds minder 'oude stijl' pagina's te vinden en steeds meer pagina's in het nieuwe jasje. Sinds deze week is ook de vernieuwde Kennis overzichtspagina, te vinden via het hoofdmenu bovenaan de site, online.

Op deze overzichtspagina vind je alle Adfiz Kennisportalen, inmiddels 23. Ook kan je via deze pagina naar de ruim 85 beoordeelde SWO’s, de al meer dan 70 modeldocumenten en de ledenvoordelen.

Er is gekozen om de gehele website stap voor stap te vernieuwen, de komende weken zullen daarom de achterliggende kennisportalen omgetoverd worden in de nieuwe look and feel. Via de ledenberichten houden we je op de hoogte van alle komende veranderingen.

We hopen dat met deze vernieuwingen de website overzichtelijker, toegankelijker en makkelijker in gebruik is. Neem voor nu de Kennis pagina eens door: adfiz.nl/kennis. Mocht je opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan vooral weten via een e-mail aan info@adfiz.nl, of bel ons even op kantoor (033 46 43 464).