Adfiz Jong Management en familiebedrijven uitgelicht in am:

Publicaties
geplaatst op 24-10-2018  

Op 6 september stond de Adfiz Jong Managementbijeenkomst in het teken van werken in een familiebedrijf. Am: toonde interesse in de bijeenkomst. Deze maand haakt ze met haar cover-artikel “opvolgers in familiebedrijven” in op deze bijeenkomst. Ze spraken met Adfiz-leden Sanne Geerts (Jong Management-lid en druk met de afronding van haar bedrijfsopvolging) en Roger van der Linden (oud-lid van Jong Management die samen met zijn zus in 2001 het bedrijf van zijn ouders overnam).

In het artikel spreken Sanne en Roger over wat het betekent om je ouders op te volgen en over het perspectief voor jonge ondernemers in de adviesbranche. Adfiz Jong Management heeft intussen 70 leden (onder de 40 jaar) die 4x per jaar bijeenkomen. Ook interesse? Neem dan contact met op Martin Holleman (m.holleman@adfiz.nl)   

Volgende bijeenkomst Jong Management – Nibud Serious Game “Voor één dag arm”

Op donderdagmiddag 6 december organiseert Jong Management de workshop “Voor één dag arm”. Tijdens deze serious game zul je ervaren hoe het is om financiële stress te hebben. Hoe voelt het om in de financiële problemen te komen? Wat doet dit met je? Tijdens de simulatie ervaar je het gevoel van spanning, stress en niet meer weten wat te doen. Aansluitend gaan we in gesprek: Welke interventies kun je doen? Wat kom je tegen in de praktijk en hoe ga je daarmee om? De game is ontwikkeld door Nibud (meer lezen). Een mooie kans om jouw klant nog beter te kunnen begrijpen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om te netwerken.  

Je kunt je hier aanmelden voor de serious game

Ledenvoordeel bij am:

Als Adfiz-lid kun je profiteren van vele ledenvoordelen. Met am: hebben we ledenvoordeel voor am: signalen, am: evenementen en am: permanent actueel

 

Categorien: Vereniging