Adfiz info en Adfiz Weekoverzicht vernieuwd

Adfiz info en Adfiz Weekoverzicht vernieuwd

Achter de schermen wordt nog altijd hard gewerkt aan de vernieuwing van de website. Zo maken we het voor leden en stakeholders makkelijker informatie te vinden. Langzamerhand zijn er steeds minder 'oude stijl' pagina's te vinden en steeds meer pagina's in het nieuwe jasje. De homepage, evenementen-omgeving, nieuws-omgeving en zoekresultaten zijn al in de nieuwe stijl en momenteel zijn we bezig met de nieuwe look and feel en navigatie van de kennisportalen. Maar wat zeker ook niet mag achterblijven zijn de Adfiz info en het Adfiz Weekoverzicht, de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrieven van Adfiz. Vanaf vandaag zijn deze ook in nieuwe stijl.

De dagelijkse Adfiz info is qua inhoud hetzelfde als de Adfiz info die je gewend bent. Het Adfiz Weekoverzicht die je iedere vrijdag ontvangt is wel wat anders dan je gewend bent. Naast de hoogtepunten van die week zijn hier nu ook de eerstvolgende evenementen te vinden en vind je er actuele banners met doorkliks naar bijvoorbeeld een kennisportaal of bijvoorbeeld een publicatie zoals Advies in Cijfers.

Met deze vernieuwingen hopen wij de informatie nog makkelijker vindbaar, nog toegankelijker en nog aantrekkelijker te maken. Mocht je de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrieven niet ontvangen, maar zou je dat wel graag willen, vink deze mogelijk dan in in 'Mijn account'. Klik hier om naar 'Mijn account' te gaan.

Heb je vragen? Of heb je collega's die de nieuwsbrieven willen ontvangen? Laat het dan vooral weten via info@adfiz.nl of bel even naar kantoor (033 – 46 43 464).