Adfiz in de media - november 2020

Nieuws
geplaatst op 7-12-2020  

Met welke onderwerpen kwam onze branchevereniging in de maand november in het nieuws? Met 36 publicaties bereikten we bijna 45.000 lezers binnen de branche. De harde markt, onze reactie op het rapport van het economisch bureau van ING en de Award voor verenigingstalent van 2020, gewonnen door collega Sonja Cats waren de belangrijkste onderwerpen in de pers.

Weekbereik Adfiz in de media.

Harde markt

De nieuwe prolongatierichtlijnen om de problemen rondom de harde markt op te lossen zijn een stap in de goede richting. Maar er is meer nodig.

DNA Awards

Tijdens de Week van de Vereniging is collega Sonja Cats, Hoofd Ledenzaken, uitgeroepen tot ‘Verenigingstalent van 2020’. De jury van de DNA Awards was op zoek naar een talent dat slagvaardig en vooruitstrevend is, stappen heeft gezet naar duurzame vernieuwing, een sprong heeft gemaakt in het balanceren op inhoud/proces en relatie en bovenal leden en stakeholders op verrassende manieren weet te verbinden.

Rapport economisch bureau ING

Het Economisch Bureau van ING publiceerde vorige maand een rapport waarin zij betoogt dat het intermediair haar markt moet vergroten door extra diensten aan te bieden en zich te ontwikkelen richting risicomanager. Een ontwikkeling die al lang gaande is en die de auteurs van het rapport blijkbaar ontgaan is. In plaats daarvan bouwen ze hun betoog op een verouderd en foutief wereldbeeld.

Ronde tafelbijeenkomst

Afgelopen maand organiseerden wij een mini-stage en ronde tafelbijeenkomst verplichte AOV voor zelfstandigen voor ambtenaren van het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Categorien: Vereniging