Adfiz en Schade magazine gaan samenwerking aan

Nieuws
geplaatst op 10-7-2018  

Tijdens de laatste ALV hebben we de contouren geschetst van ons programma Risicomanagement. Met dit programma zullen we de komende tijd veel aandacht besteden aan het schadevak. Dat doen we niet alleen via onze eigen media. Schade Magazine biedt een platform waar veel goede content specifiek op de schademarkt wordt gedeeld. Goede reden om de banden met hen aan te halen.  

Per 1 juli zijn we een samenwerking aangegaan met Schade Magazine. We krijgen redactionele ruimte in het magazine waar we kennis en informatie uit het programma Risicomanagement kunnen delen. Als Adfiz-lid krijg je korting op het abonnement (15 euro per jaar i.p.v. 45 euro). Binnenkort ontvang je een gratis nummer met de mogelijkheid te abonneren tegen het speciale Adfiz-tarief. Wil je dit nummer niet ontvangen, laat ons dit dan weten via een mail aan info@adfiz.nl 

Programma Risicomanagement 

Ondernemers staan continu bloot aan grote en kleine financiële risico's. Hoe ga je daar als adviseur mee om? Welke kennis en vaardigheden heb je nodig om goed met de klant in gesprek te kunnen over te vermijden, te accepteren en te verzekeren risico's? En kan risicomanagement een antwoord zijn op de continue 'bedreigingen' (toenemende aandacht voor beloning, doe-het-zelf kanalen, steeds slimmere internetvergelijkers) waarmee adviseurs zich geconfronteerd zien? In het programma Risicomanagement dat we aan het ontwikkelen zijn komen vragen aan bod zoals: Hoe ga je ermee om? Welke oplossingen zijn er? En welke rol speelt preventie? 

Categorien: Schade Risicomanagement