6 mei: webinar impact en kansen coronacrisis

Nieuws
geplaatst op 28-4-2020  

Op woensdagmiddag 6 mei 2020 organiseert de Federatie van Assurantieclubs van 15–16u een webinar over hoe de coronacrisis impact heeft op en kansen biedt voor jou en je klanten. Ook als je geen lid bent van een assurantieclub die bij de Federatie is aangesloten kun je je aanmelden om de uitzending te bekijken. 

>> inschrijven voor het webinar 

Het webinar 
De impact van de coronacrisis op het assurantiekantoor is groot en tegelijkertijd is de impact op klanten net zo groot en op sommige klanten zelfs nog groter. Die impact van de crisis staat dan ook centraal in het webinar. En vooral wat een assurantiekantoor en adviseur kunnen doen om die impact te verkleinen en om de kansen die er – mede daardoor – ook ontstaan, te pakken.  

Twee sprekers zijn uitgenodigd om het webinar in te vullen: 

  • Allard Droste, ondernemer en schrijver van het boek ‘Semco in de polder’, zal ingaan op de impact en kansen voor het assurantiekantoor.  
  • Dik van Velzen, programmamanager bij NIBE-SVV en oud-hoofdredacteur van de Beursbengel, zal de belangrijkste Wft-gebieden langsgaan om de impact op en kansen voor klanten te bespreken. 

 

 

Categorien: coronavirus