10% korting op ANVA Academy

Anva is gestart met de ANVA Academy om ANVA gebruikers te helpen meer en beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de software. Adfiz-leden ontvangen 10% korting op alle trainingen van de ANVA Academy.

Software heeft altijd meer mogelijkheden dan je als gebruiker dagelijks gebruikt. Door onbekendheid blijven echter kansen op efficiency of kwaliteitswinst liggen. Als je exact weet hoe het werkt, waar je alles kunt vinden en hoe je het systeem optimaal kunt gebruiken haal je meer uit de hulpmiddelen die je hebt. En dat helpt je in je dagelijkse werkzaamheden. Om je hierin te ondersteunen biedt ANVA nu verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden aan. Van basistrainingen tot beheercursussen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kijk voor een overzicht van trainingen en cursusdata op de site van ANVA Academy - ANVA

Vragen?

Als Adfiz-lid ontvang je 10% korting per cursist op een van onze ANVA Academy cursussen. Wil je eerst weten welke cursus het beste past bij jouw wensen en behoeften? Neem gerust contact op met Koen Zeggelaar, Sales & Accountmanager via verkoop@anva.nl en 06 – 22 65 35 41.