10% korting op Onzepensioenregeling.nl

Onzepensioenregeling.nl is een online tool waarmee je de werkgever volledig kunt ondersteunen in de pensioencommunicatie richting zijn werknemers. De tool is zo opgezet dat de werknemer in begrijpelijk Nederlands en Engels uitgelegd krijgt wat de inhoud van zijn pensioenregeling is en wat hij kan verwachten bij diverse ‘life events’. Bij het opzetten van de tool is volledig rekening gehouden met de eisen op grond van de Wet pensioencommunicatie. De werkgever is in ieder geval compliant met de wet en vult zijn zorgplicht volledig in.  

Onzepensioenregeling.nl kan alle soorten regelingen kwijt. Het maakt daarbij niet uit of het om een regeling gaat die is ondergebracht bij een verzekeringsmaatschappij, PPI of APF of om een BPF-regeling. Volledig maatwerk is mogelijk bij hele bijzondere pensioenafspraken. 

Wat biedt Onzepensioenregeling.nl? 

  • Online tool voor de werknemer met de uitleg van de pensioenregeling plus een uitgebreide pensioenplanner. 
  • Beheeromgeving voor de adviseur die daarmee zelfstandig regelingen kan toevoegen en wijzigen (in zo’n twintig minuten kan een regeling online staan). 
  • Met 1 druk op de knop een presentatie die ingezet kan worden voor of 1-op-1 gesprekken of werknemerspresentaties. 
  • Door de samenwerking met PensioenRust is het ook mogelijk om via de beheeromgeving door te linken naar de online tool van PensioenRust. Hiermee kan de adviseur snel én helder een uitgebreidere financiële- of pensioenplanning maken voor de werknemer en zijn/haar partner of andere relaties. 
  • Onzepensioenregeling.nl kent lage kosten zonder investering en biedt hiermee een uitstekend verdienmodel.   
  • Geen moeilijk gedoe met licenties. Per ingevoerde pensioenregeling wordt een bedrag per maand in rekening gebracht. 

Wat is het ledenvoordeel voor Adfiz-leden? 
Als Adfiz lid krijg je 10% korting op de maandelijkse kosten. Wil je meer informatie? Ga dan naar onzepensioenregeling.nl