Training: Expert in sales

Herken jij de volgende issues?

Acquisitie/ nieuwe markten aanboren
• Hoe zorg jij voor meer nieuwe klanten en nieuwe business?
• Hoe laat jij je mensen met (meer) plezier prospects benaderen?

Actief klantbeheer
• Hoe zorg je ervoor dat de crossell omhoog gaat en er daadwerkelijk meer producten per klant worden afgezet?
• Wat bespreken jouw adviseurs met hun klant? In hoeverre krijgen zij de (latente) behoefte boven tafel en weten zij de klant te binden én te boeien, ook voor de lange(re) termijn? Vakinhoudelijk weten jouw adviseurs waar zij over praten en kennen zij de productproposities, hoe zorg je ervoor dat zij daadwerkelijk meer gaan sluiten en de klant alles adviseren wat de klant (latent) nodig heeft?

Inkoopbeleid leverancier
• Hoe laat jij de leverancier voor jou werken?
• Wat kan deze voor jouw klant betekenen? Welke vragen stel je?

Samen met jou kijk ik naar wat er specifiek speelt voor jouw team en wat de adviseurs nodig hebben om (nog) beter te worden in hun vak en het commerciële rendement van jouw kantoor (nog) verder verbetert met een stijgende klanttevredenheid tot gevolg. Op basis daarvan kiezen we de invalshoek van de training die hier naadloos op aansluit.

Tijdsduur
Deze training bestaat uit 4 trainingsdagen. Deze zijn verdeeld in 4 x 1 dag met idealiter een tussenperiode van 4/5 weken

Deelnemers
In de trainingen is ruimte voor minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers.
Locatie : n.t.b. in overleg met de deelnemers
Data : n.t.b. in overleg met de deelnemers

De trainingen worden verzorgd door een WFT gecertificeerde trainer met jarenlange ervaring én de deelnemers komen allemaal uit hetzelfde werkveld, dus volop de gelegenheid om onderling te sparren en van elkaar te leren.

Certificaat
Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Ledenvoordeel Adfiz
De leden van Adfiz ontvangen een korting van € 110,00 per dag, per deelnemer op het reguliere tarief van een Open Training ad. *€ 810,00 per dag. Voor de Salestraining van vier dagen betekent dit een voordeel van € 440,00. per deelnemer!

* Dit is excl. BTW en reis- en verblijfkosten deelnemers en incl. deelnemersmaterialen, locatiekosten en een uitgebreide lunch.

Let op! Vol = Vol
De trainingen worden verzorgd door een WFT gecertificeerde trainer met jarenlange ervaring én de deelnemers komen allemaal uit hetzelfde werkveld, dus volop de gelegenheid om onderling te sparren en van elkaar te leren. Achteraf vindt een evaluatie plaats en krijgen de deelnemers feedback over de individuele kwaliteiten en aandachtspunten. Kortom, na de training kunnen zij direct met het geleerde aan de slag en zijn de leerpunten helder, ook ten behoeve van de coaching en borging van het geleerde.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar:
t.vangrinsven@kennethsmit.com

Bellen mag natuurlijk ook. Thea van Grinsven is bereikbaar op telefoonnummer 06-29533091.