Korting op Poliskraker

Poliskraker biedt polisvoorwaarden vergelijkingsmodules op het gebied van o.a. cyberrisico, AOV, Aansprakelijkheid (AVB, BCA en BAV) en samen met Enkwest van diverse inkomensverzekeringen vergelijkingen en daarnaast ook nog een CAO-database voor de (assurantie) adviseur. Voor die modules is wel een abonnement nodig. Als Adfiz-lid krijg je 10% korting op zowel het Poliskraker-abonnement als op de kosten van de verschillende modules.

Poliskraker.nl richt zich op de professionele adviseur schadeverzekeringen zakelijk en inkomensverzekeringen. Ze bieden realtime en online toegang tot de meeste actuele vergelijkingen van verzekeringsproducten op basis van polisvoorwaardenanalyse. Voordat Poliskraker overgaat tot publicatie, worden de opgestelde productspecificaties ter review voorgelegd aan betrokken verzekeraars.

De vergelijkingsmodules bieden:

  • Objectieve, inhoudelijke en overzichtelijke analyse van de polisvoorwaarden voor de adviseur zakelijke schade- en inkomensverzekeringen;
  • Vermelding relevante artikel- en/of paginanummers bij de verschillende criteria;
  • Complete artikeltekst bij aanklikken van de info-button;
  • Handige zoekfunctie die gezochte term laat oplichten in resultatenscherm;
  • Hyperlinks naar relevante documentatie (polisvoorwaarden, brochure etc.);
  • Print/export mogelijkheid van korte en/of uitgebreide versie van de vergelijkingen.

 Meer informatie: www.poliskraker.nl of stuur een email naar info@poliskraker.nl voor een vrijblijvende demonstratie via Teams.