Korting op Advies.Expert

Adfiz-lid Paul van Brederode heeft een online toepassing ontwikkeld die een financieel adviseur kan helpen bij het adviseren. Van het onderhouden van een verzekeringsportefeuille tot slimme inventarisatiemogelijkheden voor complexe producten. Als Adfiz-lid kun je de software nu met korting afnemen.

Oplossingen voor De Financieel Adviseur anno nu

Advies.Expert is een online toepassing die de financieel adviseur op een vernieuwende wijze een deel van het advieswerk uit handen kan nemen. Met slimme technieken en gerobotiseerde verwerking kun je makkelijker je belofte nakomen actief zijn polissen te onderhouden. Pro-actief onderhoud op AOV, hypotheek, krediet etc. wordt in een handomdraai gedaan, waarbij dossiervorming automatisch plaatsvindt. Acties voor uitbreiding van de portefeuille worden voorbewerkt aangeleverd. Alles waar een adviseur met de klant over kan spreken en adviseren, doet de toepassing volgens de ‘handshake-methode’.

Advies.Expert is een aanvulling op de adviescapaciteit van de adviseur en doet veel inventarisatie en voorbewerking. Het is géén vervanging van bestaande pakketten zoals Anva, Rolls, Figlo, Hypotheekbond etc. maar complementair. Van Brederode; “Het vult aan, daar waar de adviseur tekort aan heeft: tijd om gestructureerd advies te geven. Bij een kantoor van 1.200 klanten kan de adviescapaciteit worden vergroot met een factor te vergelijken met 3 FTE tegen een minimum aan kosten.” De toepassing is maatschappij-onafhankelijk en wordt gebruikt en gevormd door de professionele adviseurs zelf.

De kosten van Advies.Expert beperken zich tot het daadwerkelijke gebruik. Er is geen abonnement, er zijn geen vaste kosten, alleen ‘pay-as-your-drive’.

Adfiz leden krijgen bij inschrijving

  • 250 credits waarmee gelijk een aantal onderhoudstrajecten voor klanten kunnen worden gestart t.w.v. €.25,00
  • Gratis toevoegen van het bedrijfslogo en briefpapier t.w.v. €.65,00

Meer informatie over Advies Expert vind je op: www.advies.expert