SUREnet van SUREbusiness

SUREbusiness is een gespecialiseerde serviceprovider in de zakelijke verzekeringsmarkt. Zij heeft onder de naam ‘SUREnet’ een geavanceerde webapplicatie ontwikkeld voor zakelijke schadeverzekeringen. Hiermee kun je premies en voorwaarden van maar liefst 35 verschillende zakelijke verzekeringsdekkingen snel met elkaar vergelijken. SUREbusiness bezit volmachten van meer dan 20 binnenlandse en buitenlandse verzekeraars.

De mogelijkheden van SUREnet

De applicatie biedt meerdere voordelen, waaronder:

  • de ingebouwde ‘alerts’ waarmee je, met het oog op de zorgplicht, tijdig wordt geattendeerd op clausules en aflopende verzekeringstermijnen.
  • de Risicoscan, die je in staat stelt om een gedegen analyse van de bedrijfsrisico’s te maken van MKB- en ZZP’ers.
  • de applicatie maakt het mogelijk om offertes te maken in de eigen huisstijl en de gewenste verzekeringen online direct af te sluiten.

Inmiddels heeft SUREbusiness een team van acceptatiespecialisten voor elke specifieke branche. Zij zijn altijd goed te bereiken en ondersteunen de adviseur bij vragen op de vakgebieden van aansprakelijkheid, brand, motorisch en werkmaterieel.

Het ledenvoordeel voor Adfiz-leden

Alle adviseurs die gebruik maken van SUREnet van SUREbusiness hoeven de eerste 6 maanden niets te betalen. Als extra service biedt SUREbusiness kosteloos een demo aan van het platform. Dit verzorgen zij bij u op locatie of op het hoofdkantoor in Alkmaar.

Klik hier om je contactgegevens achter te laten, SUREbusiness neemt dan snel contact met je op.