SUREnet van SUREbusiness

SUREbusiness is een gespecialiseerde serviceprovider en heeft onder de naam ‘SUREnet’ een geavanceerde webapplicatie ontwikkeld voor zakelijke schadeverzekeringen. Hiermee kun je premies en voorwaarden van maar liefst 35 verschillende zakelijke verzekeringsdekkingen snel met elkaar vergelijken. SUREbusiness bezit volmachten van 20 binnenlandse en buitenlandse verzekeraars.

De mogelijkheden van SUREnet

De applicatie biedt je meerdere voordelen, waaronder:

  • de ingebouwde ‘Alert’-service waarmee je met het oog op de zorgplicht tijdig wordt geattendeerd op clausules en aflopende verzekeringstermijnen.
  • de Risico Inventarisatie Tool, die je in staat stelt om een gedegen analyse van de bedrijfsrisico’s te maken van MKB- en ZZP-ers.
  • de nieuwe applicatie maakt het mogelijk om offertes te maken in de eigen huisstijl en de gewenste verzekeringen online direct af te sluiten.

Tevens heeft SUREbusiness een team van 9 acceptatiespecialisten in dienst. Zij ondersteunen de adviseur bij vragen op de vakgebieden aansprakelijkheid, brand, motorisch en werkmaterieel.

Het ledenvoordeel voor Adfiz-leden

Alle adviseurs die gebruik maken van SUREbusiness hoeven de eerste 6 maanden niets te betalen. Als extra service biedt SUREbusiness kosteloos een demo aan van het platform. Dit verzorgen zij bij u op locatie of op het hoofdkantoor in Amstelveen.

Klik hier om je contactgegevens achter te laten, SUREbusiness neemt dan contact met je op.