Korting op toolkit De Scheidingsdeskundige

Tijdens relaties gaan partners samen schulden aan waardoor ze beiden hoofdelijk aansprakelijk worden voor de betreffende schuld. Als de relatie door een scheiding tot een einde komt, kunnen partners andere verwachtingen hebben over wie de schuld na de ontbinding van de relatie moet dragen. Met een overeenkomst inzake de interne draagplicht kunnen daar afspraken over worden gemaakt.

Om je klanten te helpen bij het zorgvuldig vastleggen van de onderlinge afspraken over interne draagplicht heeft De Scheidingsdeskundige een toolkit ontwikkeld. Deze toolkit bestaat uit:

  • een Sjabloonovereenkomst vastleggen interne draaglicht die je kunt gebruiken bij het vastleggen van de interne draagplicht van uw cliënten;
  • een Handleiding sjabloonovereenkomst vastleggen interne draaglicht;
  • een signaleringsdocument/doorverwijzingsdocument waarin onderwerpen aan bod komen die raadzaam zijn om als samenwoners bij de notaris vast te leggen;
  • een Stroomschema gebruik draagplichtovereenkomst dat je helpt om te bepalen wanneer de overeenkomst kunt gebruiken.

De Sjabloonovereenkomst uit de toolkit wordt inmiddels ook door veel hypotheekadviseurs gebruikt in hun dagelijkse adviespraktijk.

Ledenvoordeel
Als Adfiz lid ontvang je €25 korting op de prijs van €100 (ex btw) voor de toolkit. Je kunt de toolkit hier aanvragen. Nadat je op Bestellen hebt geklikt, voer je in het veld Actie of kortingsbon de code ADFIZ2023 in en klik je op Voeg toe.

>> meer informatie over De Scheidingsdeskundige