Communicatiepakket Aflossingsvrije Hypotheek

Met het communicatiepakket van Guideology maximaliseer je de kans op succes bij het benaderen van jouw klant om over de aflossingsvrije hypotheek te praten. En, niet onbelangrijk: je bouwt een gedegen communicatie- en activatie dossier op zodat je kunt aantonen dat je aan jouw zorgplicht hebt voldaan! Voor maar 57,50 ontvang je een volledig communicatiepakket waarmee je jouw klanten begeleidt naar de juiste keuze.

Succesvol, efficiënt en profijtelijk uw relaties met een aflossingsvrije hypotheek benaderen! 
Het communicatiepakket is ontwikkeld volgens wetenschappelijke technieken en inzichten uit de gedragspsychologie en sluit inhoudelijk aan op het Adfiz kennisportaal Aflossingsvrijvolg daarvoor deze linkDe overtuigexperts van Guideology hebben voor u dit pakket ontwikkeld zodat u hier zelf geen kostbare adviesuren aan hoeft te besteden. Het Adfiz-pakket richt zich met in totaal 7 sjablonen op 5 communicatiemomenten: 

  1. Richt de aandacht: een artikel voor lokale media of blog om ‘de aandacht te richten’ voordat u de uitnodiging verstuurt 
  2. Richt de aandacht: 2 artikelen voor uw eigen nieuwsbrief of website 
  3. Verminder no-shows: tekst voor een snelle SMS/Whatsapp reminder voor de afspraak 
  4. Meer succes uit het gesprek: waardevolle psychologische tips voor tijdens uw adviesgesprek om uw klant te overtuigen 
  5. Rond af met de deur op een kier: 2 versies van slotbrieven die u kunt versturen indien uw klant niet bereikbaar was of geen interesse in het gesprek had. Deze slotbrieven zijn zodanig psychologisch opgesteld dat zij de klant alsnog triggeren om in contact te treden 

Wil je gebruikmaken van het Communicatiepakket van Guideology? Volg dan deze link en vraag het aan.

Bekijk ook het kennisportaal Aflossingsvrij hier tref je o.a. een handzaam stappenplan om jouw klant ondersteuning te bieden op het gebied van Aflossingsvrije hypotheken. Volg daarvoor deze link.